Četvrtak, 08 Srpanj 2021 20:12

Umjesto brze i lake nelegalne zarade ingordi i lakomi Župljanin ostao bez 25 tisuća kuna

Nakon što je sredinom veljače ove godine stariji muškarac s područja Župe dubrovačke policijskim službenicima Postaje granične policije Gruda prijavio prijevaru kojom je oštećen za iznos od gotovo 25 tisuća kuna, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su prijevaru počinili državljani Bosne i Hercegovine u dobi od 24 i 20 godina. - piše u priopćenju PU dubrovačko – neretvanske o lakomom i ingordom Župljaninu koji bi također trebao zaraditi prijavu, ali nije.
Naime čovjek se ponadao kako će brzo i lako, jednako tako i nelegalno, zaraditi novac na namještenim utakmicama što bio također trebalo biti kazneno djelo.

Naime, u prijavi je naveo kako je od 9. do 12. veljače putem društvene mreže stupio u kontakt s dvije nepoznate osobe s područja Bosne i Hercegovine koje su mu obećale zaradu dobivanjem parova namještenih utakmica. Kako bi dobio novac, prvo su mu na ime ulaznih troškova naplatili 200 eura, dok su mu za transfer novca navodnog dobitnog listića naplatili tri tisuće eura.

„Osumnjičeni dvojac je kazneno prijavljen za prijevaru i za njima je raspisana potraga, obzirom da su izvan RH i trenutno su nedostupni policiji”, piše u priopćenju PU.

dm

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019