Četvrtak, 13 Srpanj 2017 10:25

Zadnji dan prijava za Divlju ligu

Danas je posljednji dan za prijaviti momčadi za nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu. Prijave se primaju do 17 sati u Caffe baru Giro, koji se nalazi u sklopu Trgovačkog centra Tommy.

Elita, prošlogodišnji prvak, već se prijavila te će biti nositelj skupine A glavnog turnira. Prijavio se i Kamen mali, koji je lani bio četvrti (i on će biti nositelj jedne skupine), a od prošlogodišnjih četvrtfinalista, koji su plasmanom među osam najboljih osigurali mjesto u glavnom turniru ove godine zasad su prijavljene ekipe Crvene stijene Orašac, Češke banje, Kokoti i Lozica. Od osam najboljih koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru, 24 sata prije isteka roka nije bilo prijave momčadi FUN H2O Mlini, koja je bila druga, te Penatura, koji je lani osvojio broncu.

Svi ostali koji su se prijavili igrat će u kvalifikacijama, a prijavili su se do srijede, 12. srpnja: Elafiti, Sovrnja Doli, Komarda, Lukovica, Turčin Danče, Betula Danče, Luka Čilipi, Batahovina, Villa Sheherezade, Kolorina, Pasjača Popovići i Sustjepan mali muo.

Teren za domaćinstvo Divlje lige zasad su zajednički prijavili Turčin Danče i Betula Danče (teren na Dančama) te Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi) i Pasjača Popovići (Pasjača).
Ždrijeb će biti u petak, u koje ure i gdje, znat će se naknadno. Prvi dan kvalifikacija je u nedjelju, 16. srpnja, a igrat će se na Dančama. Glavni turnir počinje 28. ili 29. srpnja, a finale će se igrati 12. ili 13. kolovoza.

D.M.