Četvrtak, 15 Studeni 2018 20:55

Bošnjaci organiziraju XII. smotru folklora u Dubrovniku

XII. smotra folklora u Dubrovniku u organizaciji Bošnjačke zajednice kulture Preporod Dubrovnik, Dubrovačke bošnjačke stranke, Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Župa dubrovačka, Udruge i drugih, održat će se u subotu u hotelu Adriatic s početkom u 18.30 sati.

Na ovoj već tradicionalnoj Smotri folklora nastupit će Mješoviti zbor Preporoda „Dubrovački zumbuli“, MVIS Behar iz Goražda, KUD Blagaj, BZK Preporod iz Zenice, KUD Karaula iz Travnika, FA Linđo, solisti Alija Kasumović iz Blagaja, Senad Alić, Emina Sinanović, Amina Bajramović i Muris Sarić iz Zenice, a voditeljica programa bit će Nejira Serdarević.

- Pozivamo sve naše sugrađane, ne samo Bošnjake, već sve naše prijatelje da dođu na ovu smotru koja svake godine tradicionalno okupi veliki broj posjetitelja. Pokazat ćemo bogatstvo bošnjačkog folklornog naslijeđa i uvjeren sam da će svi oni koji dođu u subotu na ovu smotru biti jako zadovoljni viđenim. – kazao je jedan od organizatora, predsjednik Dubrovačke bošnjačke stranke Sado Bečić.

D.M.

abitus

dzf2018

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250