Četvrtak, 02 Studeni 2023 20:51

BLOKIRAO PARKING U MOKOŠICI I OTIŠAO, A I DJELATNICI VODOVODA OSTALI U ČUDU

Piše:
BLOKIRAO PARKING U MOKOŠICI I OTIŠAO, A I DJELATNICI VODOVODA OSTALI U ČUDU Foto: dpp

Blokirao je izlazak za nekoliko desetaka automobila i naravno ulaz na parking svima koji su namjeravali parkirati na preostala slobodna mjesta i deboto poručio „ko vas hebe”. U stvari ne deboto, nego je bagerist kojeg su djelatnici Vodovoda danas u Mokošici zvali na mobitel, kažu nam oni, poručio svima „neka idu okolo”. To okolo značilo bi „kozjim stazama” prema Pobrežju jer se eto njemu prohtjelo da bager, pokraj kojeg se zbog previsokog rubnika ne može proći, ostavi nasred ceste i k tome da još kao za despet na cestu odloži i, kako bi to vjerojatno u njegovu kraju rekli – „kašiku”.

Riječ je, kažu iz Vodovoda, o bageru podizvođača radova na projektu aglomeracije na potezu od Mokošice prema Orašcu.

Osim što je bager ostavio ovako jer ga doslovno nije briga, s obzirom na to da ga je desetak metara dalje mogao ostaviti gdje ne smeta nikom, uspio je danas upravitelj ovog bagera i razvaliti vodovodnu cijev zbog čega djelatnike Vodovoda i čeka „večernja smjena” na popravku.

Inače, ovo je i pokazatelj koliku muku muče u Vodovodu Dubrovnik s podizvođačima radova na projektu aglomeracije, a kad vidimo ovakvo nešto jasnije su i riječi gradonačelnika Mata Frankovića koji je nedavno kazao kako će se otkazivati ugovori građevinskim i tvrtkama na održavanju cesta koje aljkavo, sporo i neodgovorno izvode radove.