Nedjelja, 17 Listopad 2021 21:17

Franković: Siguran sam da će gradska i županijska organizacija i dalje biti najbolje organizacije HDZ -a

Poštovane članice i članovi dubrovačkog HDZ- a, hvala Vam na ukazanom povjerenju i na reizboru za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a. Čestitam novim potpredsjednicima Zrinki Raguž, Peru Milkoviću i Marku Potrebici, a posebne čestitke upućujem i članovima Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik koji su izabrani na vodeće dužnosti u Županijskom odboru HDZ-a novom predsjedniku Blažu Pezu i potpredsjedniku Robertu Krili. - uputio je večeras priopćenje Mato Franković koji je ponovo izabran za predsjednika dubrovačkog HDZ -a.

„Vjerujem kako ćemo svi skupa u naredne četiri godine nastaviti predano služiti našem Gradu i našoj Županiji. Siguran sam da će gradska i županijska organizacija i dalje biti najbolje organizacije HDZ -a s izvrsnim članstvom, a što se pokazalo i prethodnih godina. Dozvolite mi da se još jednom zahvalim gospodinu Branku Bačiću na dugogodišnjem mudrom i uspješnom vođenju županijske organizacije, Branko hvala Vam na svemu.” - naveo je Franković.

Za predsjednika Županijske organizacije HDZ - a Dubrovačko - nertvanske županije izabran je Blaž Pezo, dok su za potpredsjednike izabrani Joško Cebalo, Roberto Krile, Đuro Lonza i Dalibor Milan.

HDZ je birao predsjednike u četiri grada i svih 17 općina u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, izbori jedino nisu održani u Pločama, o čemu možete više čitati na Južnom OVDJE, a rezultate izbora po gradovima i općinama OVDJE.

dm