Utorak, 15 Veljača 2022 15:10

Još jedna podrška za oduzimanje koncesije Pašaliću

Marina Frapša u Gruškom zaljevu Marina Frapša u Gruškom zaljevu Foto: arhiva Dubrovnikpress.hr

Uz stanovnike Lapadske obale, koji su se jučer okupili na prosvjedu te gradske vijećnike, potporu gradonačelniku Matu Frankoviću koji je zatražio poništenje koncesije za Marinu Frapa Franja Pašalića, pružili su iz Dubrovačke pomorske akademije Argosy. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Dubrovačka pomorska akademija Argosy i njegova sekcija/klub vlasnika brodica na vezu u Gradskoj luci, beskompromisno podržava nastojanje naših sugrađana, inicijative SJG i Grada Dubrovnika u osobi gradonačelnika, gospara Mata Frankovića, u traženju povrata koncesije za Frapa Marinu u Gruškom zaljevu na Lapadu te osnivanje rezidencijalne lučice za naše građane koja bi se, ljeti, mogla samo i dofinancirati s dijelom na vanjskim vezovima, odnosno komercijalnim vezovima.” - pišu iz Argosyja.

„Također, podržavamo svođenje izgleda Marine na razinu dostojne našeg Grada uz uklanjanje svih nepotrebnih nadogradnji, uz dodavanje drvenih koridura na visinu pogodnu za veličinu brodica koje Dubrovčani koriste!” - navodi se u priopćenju Dubrovačke pomorske akademije Argosy.

nm