Nedjelja, 15 Listopad 2023 15:05

KLGB VLAHA MOZARE: GUBITAK VEĆINE NIJE NAS IZNENADIO, ALI JEST NEŠTO DRUGO

Vlaho Mozara Vlaho Mozara Foto: dpp

„Gubitak većine nas nije iznenadio, ali ono što nas je iznenadilo i što zaista nismo očekivali je micanje našeg Programa potpora u poljoprivredi. Iza tog programa stoji šest mjeseci rada, a jedan je od temelja za početak revitalizacije poljoprivrede. No, takva je demokracija.” - komentar je Nezavisne liste Dubrovačko primorje, odnosno KLGB Vlaha Mozare nakon što je dogovorom HDZ-a i DDS-a Mozara doslovno odstranjen s mjesta predsjednika Općinskog vijeća Općine Dubrovačko primorje.

Podsjetimo, većinu u Općinskom vijeću imala je KLGB Vlaha Mozare uz jednu „ruku” DDS-ova Pera Grošete. No, onda je DDS odlučio promijeniti stranu, Grošeta je izašao iz Vijeća, ušao je Zdenko Perušina i DDS se priklonio HDZ-u s kojim sad čini većinu, a Perušina je novi predsjednik Vijeća.

„Iako smo bili svjesni da je odlazak DDS-a prema HDZ-u bilo samo pitanje vremena, vrijeme koje smo imali iskoristili smo van svih očekivanja. Uvijek smo bili dostupni i nikad nikoga ignorirali. Uvijek bili na terenu s vama. Odvezli tisuće kilometara, isprintali tisuće papira, sve iz vlastitog novčanika. U 26 mjeseci održali smo ukupno 22 sjednice na kojima smo donijeli preko 200 odluka. Otvorili smo brojne teme i pokrenuli realizaciju brojnih projekata.” - navode iz KLGB Vlaha Mozare.

dm