Srijeda, 26 Travanj 2023 18:57

Zbog krađe brodice u Zatonu uhićene tri osobe

Ukradena brodica pronađena je u Zatonu Ukradena brodica pronađena je u Zatonu Foto: Božo Radić / CROPIX

Zbog krađe brodice tipa „Anatares 9 limited”, duge nešto više od devet metara, u Zatonu su danas uhićene tri osobe, izvjestila je Policijska uprava dubrovačko – neretvanska.

Brodica je ukradena sinoć s veza u Rožatu u Rijeci dubrovačkoj, a pronađena je danas u Zatonu. Neslužbena informacija je kako je plovilo vrijedno oko 80 tisuća eura u vlasništvu metkovskog poduzetnika Gorana Bebića koji živi u Dubrovniku.

„Nakon što je Policijska postaja Dubrovnik sinoć oko 23:15 sati zaprimila prijavu 60-godišnjaka koji je prijavio krađu plovila usidrenog u Rijeci dubrovačkoj, poduzeto je kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem tri osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem. Radi se o dvije muške i jednoj ženskoj osobi koji su tijekom današnjeg dana uhićeni na području Zatona u blizini Dubrovnika. Sve uhićene osobe su u prostorijama policije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje. Otuđeno plovilo je također pronađeno i vraćeno je vlasniku.” - piše u priopćenju policije.

Iz PU dubrovačko – neretvanske zahvalili su građanima koji su svojim informacijama pomogli u pronalasku osumnjičenih.

dm