Ponedjeljak, 14 Kolovoz 2023 15:18

BUCO JOŠ JEDNOM U SPONZI, SAJAM PLOČA U UVALI, A EVO ŠTO VAS JOŠ OČEKUJE

U okviru manifestacije „Ulicama našeg Grada“, koju organiziraju Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u ponedjeljak 14. kolovoza, u Orašcu, ispod Platana, nastupit će Klapa Iskon, u Gradu kraj Onofrijeve fontane klapa Subrenum , dok će idući dan, u utorak 15. kolovoza, u Uvali Lapad nastupati Pučki pjevači.

U srijedu 16. kolovoza s početkom u 21 sat, KUD Marko Marojica zabavit će okupljene na otoku Lopudu, dok će kraj Onofrijeve fontane od 22 sata nastup održati klapa Maestral, a u Uvali Lapad klapa Ragusa.

U četvrtak, 17. kolovoza klapa Poklisari nastupit će kraj Onofrijeve fontane, a u petak, 19. kolovoza, u Uvali Lapad Trio Laus, dok će idući dan, u subotu 19. kolovoza kraj Onofrijeve fontane nastup održati klapa Kolafjaka.

Osim navedenog programa, u petak 18. kolovoza, u Palači Sponza koncert će održati Buco Pende s početkom u 22.30 sati, dok će se u subotu 19. kolovoza od podne do 22 sata, u Uvali Lapad održati Međunarodni sajam gramofonskih ploča i ostalih nosača zvuka.

TZ grada Dubrovnika