Utorak, 15 Lipanj 2021 13:38

DUSTRA i Vlahušić formirali klub vijećnika

Netom što je konstituirano Gradsko vijeće dva vijećnika DUSTRA -e Željko Raguž i Ivana Šepak formirali su klub s bivšim gradonačelnikom Androm Vlahušićem, koji je u Vijeće izabran kao nezavisni vijećnik.

U klubu vijećnika moraju inače biti tri člana. Raguževa odluka da s Vlahušićem formira klub nije nikakvo iznenađenje. Naime, Raguž je još u mandatu Vlahušića kao gradonačelnika bio njegov zamjenik. Njihova je suradnja bila i više nego dobra, a u dobrim su odnosima, koje nisu skrivali, ostali su i nakon što se Vlahušić nije mogao više kandidirati za gradonačelnika,

Da formiranje kluba vijećnika s Vlahušićem nije nikakvo iznenađenje za portal Dubrovnikpress.hr potvrdio je i predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž.

- Odluka da formiramo klub vijećnika s nezavisnim Androm Vlahušićem temelji se isključivo na programskoj suradnji. Formiranjem kluba imate ćemo više vremena za govoriti tijekom rasprava, ali i mogućnost sudjelovanja u radu odbora Gradskog vijeća koji će se kao što je najavio predsjednik Marko Potrebica, formirati na idućoj sjednici Gradskog vijeća. - kazao je Raguž.

N. Metković