Petak, 27 Listopad 2023 19:49

NI DUSTRA-I NIJE DOBRO LEGLO 90.000 EURA ZA FESTIVAL HAMBURGERA

Festival pripreme hamburgera u Lazaretima Festival pripreme hamburgera u Lazaretima Foto: Božo Radić / CROPIX

„Spektakl!” - tom riječju su iz DUSTRA-a nazvali odluku Turističke zajednice grada Dubrovnika da 90 tisuća eura namijene kao potporu festivalu pripreme hamburgera – Bavarin.

„I onda kažu nema novaca za sportsku dvoranu?! Daj onima koji imaju da bi uzeli onima koji nemaju. Bavarin i Ljetne igre na vrhu, sporta nigdje. Bavarin dobije prestižnu javnu površinu Lazareta, svu medijsku propagandu i džeparac od 90.000 eura od TZ Grada Dubrovnika.” - kažu iz DUSTRA-e o potporama koje će dodijeliti TZ grada Dubrovnika.

„Dragi ugostitelji, očito ovi iz Splita ili Zagreba znaju bolje odraditi taj posao nego vi koji izvlačite sezonu, uplaćujete u gradski proračun i držite kvalitetu na zavidnom nivou. Hvala TZ još jednom što ste nam kao i uvijek do sada pokazali kako kvalitetno upravljate novcima koje vaši sugrađani vrijedno uplaćuju svake godine. Postoji li samo jedan turist koji je došao u naš Grad, a da je povod dolaska bio animiranje od strane TZ-a? Ako ga pronađete molimo da nas obavijestite jer istome nudimo 7 dana besplatnog smještaja u bilo kojem hotelu na području Grada.” - kažu iz DUSTRA-e.

dpp