Utorak, 14 Rujan 2021 09:55

Oporba bojkotirala sastanak s njim, a župan im poručio da neće doći na sjednicu u Ston

Župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić neće doći na sjednicu Općinskog vijeća Općine Ston ni ako bude pozvan, izjavio je to i on sam nakon jučerašnjeg sastanka sa stonskim načelnikom Vedranom Antunicom i stonskim vijećnicima od kojih se na sastanak na temu Lučinog razdolja, odnosno centra za gospodaranje otpadom, od njih devet odazvalo tek troje. Oporba je naime bojkotirala sastanak.

Sjednica stonskog Općinskog vijeća održat će se sutra, u srijedu u 19 sati, a na njoj će vijećnicima na izglasavanje biti ponuđen zaključak o Lučinom razdolju koji je objavio i Dubrovnikpress.hr.

Župan je načelnika i vijećnike bio pozvao na sastanak u namjeri da oni direktno od njega dobiju odgovore na sva pitanja oko Lučinog razdolja koja ih zanimaju, no oporbeni vijećnici unaprijed su rekli kako se tom sastanku neće odazvati, iz Domovinskog pokreta su tako ususret sastanku medijima odaslali priopćenje kako se oporba neće odazvati jer im ne odgovara jutarnji termin.

Vijećnici su tako propustili priliku direktno sa županom prodiskutirati temu Lučinog razdolja, a nakon što se nisu odazvali pozivu župan im je poručio kako bi njihov poziv da dođe na sjednicu u Ston bio ništa drugo nego politikanstvo.

dm