Četvrtak, 14 Siječanj 2021 12:54

Ponovni susret

Arhivska fotografija Arhivska fotografija Foto: Dubrovnikpress.hr

Nedugo nakon što je po prvi put nakon četiri godine zakoračio nogom u prostorije svoje bivše stranke HNS-a, bivši gradonačelnik imao je bliski susret sa svojim negdašnjim najbližim suradnikom Valentinom Dujmovićem. Vlahušić i Dujmović čak su se i rukovali.

Bivši gradonačelnik Andro Vlahušić nije želio govoriti o tijeku pregovora s HNS-om, ali je poželio nešto drugo istaknuti:
- Moram reći kako mi je nakon četiri godine bilo iznimno drago vidjeti da su stranačke prostorije HNS-a čiste, uredne i jako dobro održavane. - kazao je Vlahušić, zagonetno se osmjehujući.

Vlahušić i Dujmović razišli su se zapravo još u izbornoj noći drugog kruga lokalnih izbora nakon što je u toj noći obznanjeno da HNS na državnoj razini ulazi u koaliciju s HDZ-om. Vlahušić je tada istupio iz HNS-a, a Dujmović je nedugo nakon njihova razilaženja imenovan zamjenikom generalnog direktora Hrvatskih voda.

Ipak, kao aktualnog predsjednika Županijskog HNS-a, Dujmovića će se itekako pitati o podršci i predizbornoj koaliciji koju gradska organizacija te stranke razmatra sklopiti s bivšim gradonačelnikom Androm Vlahušićem.

nm