Ponedjeljak, 05 Lipanj 2023 19:24

Prijem kod gradonačelnika Frankovića za košarkašice Raguse, trostruke prvakinje Hrvatske

Prijem kod gradonačelnika Frankovića za košarkašice Raguse, trostruke prvakinje Hrvatske Foto: Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković danas je u Velikoj vijećnici primio košarkašice KK Raguse povodom trećeg uzastopnog osvajanja državnog naslova. Prijemu su nazočili članovi Uprave kluba Ragusa, predsjednik Lukša Matušić i dopredsjednik Srđan Benić te trenerice košarkašica Cvetana Matić i Alma Majstorović.

Čestitku na još jednoj tituli uputio je gradonačelnik Franković, iskazavši u ovoj prigodi punu podršku košarkašicama za sva nadolazeća natjecanja.

- Samo riječi hvale i ponosa imam za uputiti našim sjajnim košarkašicama koje su nas još jednom obradovale. Izgledi ženske i muške košarke jako su dobri, rezultati pokazuju perspektivu koja nadilaze sva očekivanja. Putem Dubrovačkog saveza športova nastavlja se potpora, a gradska uprava vjerno kao i uvijek stoji iza kluba. - riječi su gradonačelnika Frankovića.

Predsjednik kluba Ragusa Matušić zahvalio je gradonačelniku na današnjem prijemu, dodavši kako smatra da je učinjen uistinu lijep rezultat za ovaj grad koji ide u korist razvoja dubrovačkog sporta.

- Posebno nas vesele uspjesi naših cura, kako seniorki tako i onih u svim ostalim kategorijama. Svakodnevno na terenu pokazuju veliku želju i timski angažman, što rezultira izvanrednim postignućima. - zaključno je kazao predsjednik ŽKK Ragusa Lukša Matušić.

dpp