Ponedjeljak, 06 Studeni 2017 11:19

Besplatne radionice robotike

Informatički klub Futura je otvorio prijave na novi ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane.

Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike je u zgradi Razvojne agencije Grada Dubrovnika (DURA), Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 17:00 do 19:00, počevši od 14.11.2017. grupa Autobots, odnosno od 21.11.2017. grupa Decepticons.

Na Radionice robotike se svi zainteresirani mogu prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.

I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 11.11.2017. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.

Pozivamo polaznike na drugi Robo.DU Day u subotu 11. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 12:30 na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe.

Informatički klub Futura radionice robotike organizira uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku, Grada Dubrovnika, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA).

Informatički klub Futura