Petak, 11 Studeni 2022 14:07

Dajmo ruke: Kotarski izbori su prilika da uredimo Lapad prema potrebama sugrađana

Završnu konferenciju za novinare uoči izborne šutnje održali su nositeljica liste „Dajmo ruke” za Gradski kotar Lapad Anamarija Miletić i drugi kandidat na listi Maro Kocković. Podsjetivši kako je prošlu nedjelu na poništenim izborima u Lapadu između HDZ-a i Dajmo ruke razlika bila u svega tri glasa Miletić je birače pozvala da izađu na izbore.

- Kotarski izbori su prilika da susjedstvo uredimo u skladu s potrebama naših sugrađana, da zajednički radimo za bolji Lapad i usmjeravamo želje i zahtjeve koje dobijemo od naših Lapađana prema gradskoj upravi. Spremni smo voditi naš kotar za dobrobit svih građana, svoje vrijeme posvetiti kako bi se poboljšali komunalni uvjeti u svim dijelovima i otvoriti kanale komunikacije prema građanima, kroz zborove građana i direktne kontakte preko društvenih mreža. Podržite nas u nedjelju i pokrenimo promjenu prema boljem životu. – kazala je Anamarija Miletić.

Kandidat Maro Kocković naglasio je kako od dosadašnjeg vodstva Gradskog kotara Lapad nije bilo puno koristi.

- Svi lokalni komunalni problemi koje imamo kao građani su slični ili isti. Mi smo se prepoznali i organizirali kroz inicijativu Dajmo ruke jer je čine ljudi različitih profila koji su željni i voljni učiniti bolje za svoj dio grada. To se dokazalo na izborima prošlu nedjelju, kad su nam nedostajala samo tri glasa da Lapad promijeni smjer. Od dosadašnjeg vodstva kotara Lapad nije bilo puno koristi na što su nam mnogi naši sugrađani ukazali te smo jako zadovoljni odazivom i zahvalni smo na njihovom povjerenju. Bitno je da smo svjesni da smo mi građani svog grada te da možemo utjecati na pozitivne promjene i zajedno kanalizirati potrebe našeg kotara, odnosno građana. - kazao je Kocković.

dpp