Subota, 27 Listopad 2018 11:45

Franković: Stambeni projekti na Nuncijati i Pobrežju počet će u 2019. godini

Gradonačelnik Mato Franković uz današnje polaganje Povelje o polaganju temeljnog kamen na gradilištu budućih stambenih zgrada za veterane Domovinskog rata i mlade Grada Dubrovnika poviše postojećih HRVI zgrada u Mokošici govorio je i o stambenim projektima na Nuncijati i Pobrežju, kazavši kako će oni započeti u 2019 godini.

- Slijedi nam Nuncijata. U suradnji s Ministarstvom kulture došli smo pri samom kraju usvajanja UPU-a Nuncijata koji će osigurati da naši branitelji dobiju zemljište na Nuncijati, a mi paralelno radimo projekt nove ceste kako bi cijela priča bila zaokružena. Projekt će vjerujem početi u 2019. godini. - rekao je Franković.

- Što se tiče onih branitelja čije stambeno pitanje nismo riješili, Grad Dubrovnik je kupio preko 100 tisuća kvadrata na Pobrežju i stambeno pitanje svih branitelja će s tim projektom biti riješeno. I taj projek tće početi u 2019. godini. Došlo je vrijeme da se odužmo svim našim braniteljima i odamo im priznanje jer su se borili za naš Grad. - kazao je Franković.

V.S.