Utorak, 07 Veljača 2017 11:04

Gastro dani uz Valentinovo

Provjerite što su od 11. do 14. Veljače uz Valentinovo pripremili kvalitetni dubrovački restorani i provedite romantičnu večer uz maštovite menije i opojna vina, naravno, sa svojim najdražima!

Dubrovački restorani pripremili su posebne „ljubavne" menije za parove koji za romanitčnu večeru odaberu njihove lokale tijekom vikenda od 11. do 14. veljače, uz Valentinovo. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika gastro –manifestaciji u mjesecu zaljubljenih pridružilo se petnaest dubrovačkih restorana Restoran Cafe Royal hotela Pucić Palace, Cantina Mexicana Chihuahua, restoran Dalmatino, restoran Domino, restoran Gusta me, restoran Horizont, restoran Kopun, restoran Langusto hotela Valamar Lacroma, restoran Marianno, restoran Orka, restoran Porat, konoba Pupo, restorani Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero, te restoran Takenoko.

Za zaljubljene ali i sve ostale goste u ponudi ovih restorana naći će se raznovrsni i maštoviti meniji smišljeni kako bi rasplamsali ljubav i ugodili nepcima svih koje će tijekom predstojećeg vikenda izvesti svoju najdražu ili najdražeg.

Naš grad prošle je godine ponovno prepoznati kao jedna od najromantičnijih svjetskih destinacija http://www.welovedates.com/most-romantic-cities/.) i u društvu je Pariza, Dublina, Edinburgha, Cape Towna i brojnih drugih atraktivnih gradova. Za sve zaljubjene, bračne parove illi one koji tek kreću u romantične veze, Gastro dani za Valentinovo sjajna su prilika da svoju ljubav, privrženost i odanost potaknete probranim jelima i vinima u dubrovačkim restoranima.

Program uz Valentinovo dio je sveobuhvatnog programa Dubrovačkog zimskog festivala.

Ne propustite primamljive menije i posebne cijene i počastite se uz Dan sv.Valentina!

TZ Grada Dubrovnika