Četvrtak, 15 Studeni 2018 10:51

Advent i doček Nove u kultnom Excelsioru

Jadranski luksuzni hoteli od ove godine predstavljaju zimski program događanja u kultnom dubrovačkom Hotelu Excelsior.

"Advent u Excelsioru" započinje 9. prosinca - trajat će sve do 6. siječnja 2019. g., a program koji je namijenjen Dubrovčanima i njihovim posjetiteljima obilovat će koncertima, prigodnim gastronomskim delicijima i blagdanskom ponudom s neizostavnom proslavom Nove godine.

Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete 9. prosinca, a nastavlja se svake večeri glazbom uživo na Abakus Piano baru i grijanoj terasi s koje se pruža najljepši pogled na Stari Grad. Hotel Excelsior će za ovu prigodu pripremiti bogat izbor tradicionalnih dubrovačkih slastica i blagdansku listu koktela, koji će se, uz redovnu ponudu hrane i pića za vrijeme trajanja večernjeg programa nuditi uz 30% popusta.

Osim svakodnevnih blagdanskih događanja, održat će se i koncerti otvoreni za javnost. Prvi će se koncert održati 10. prosinca, a nastupit će Jelena Radan & Meritas. 18. prosinca gostuje Robert Mareković & Swingers, a 20. prosinca prvi put u Excelsioru nastupit će legendarna Zdenka Kovačiček sa svojim Greenhouse Blues Bandom.

Vrhunac programa bit će organizirana proslava novogodišnje noći uz svjetski poznatog DJ-a The Shapeshifters. Uz DJ party, otvoreni premium bar i snack buffet na Abakus Piano baru te ponoćni šampanjac uz novogodišnji vatromet s pogledom na Stari grad, bit će to sasvim poseban novogodišnji doček u Hotelu Excelsior.

Više informacija o programu Advent u Excelsioru možete naći OVDJE.

Pozivamo Vas da da se odazovete blagdanskom raspoloženju i pridružite Adventu u Excelsioru. Najbolje tek dolazi!

 

Marketing

abitus

dzf2018

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250