Četvrtak, 15 Studeni 2018 14:40

Humanitarno: Predstava „Večera za jednoga” u Župi

U Velikoj dvorani Općine Župa dubrovačka u Srebrenom, 23. studenoga s početkom u 19 sati Dramska grupa Kluba +65 koji djeluje pri dubrovačkom Crvenom križu prikazat će predstavu "Večera za jednoga".

Predstava ” Večera za jednoga”(autor: Freddie Frinton) temelji se na tekstu napisanom 1920.godine, a više puta ekranizirana je i prikazivana u kazalištima diljem svijeta ponajviše u skandinavskim zemljama i to obično na Novu godinu.

Tekst se temelji na priči u kojoj gospođa Klare slavi rođendan pozivajući na svoju zabavu četiri zamišljena prijatelja.Tu je i batler koji ima zadatak da ih sve posluži,sve piće popije,nazdravi s njima dok se na kraju ne napije i njihova priča završi sretno kao i svake godine u krevetu.
Redateljica ove predstave je Glumica u Kazalištu Marina Držića Izmira Mima Brautović koja je s velikim žarom pripremala ovu predstavu s četvoro članova Kluba i zajedno s njima doživjela veliki uspjeh u komadu u kojem su igrali.

U ulozi  Klare u Župi će nastupati Leandra Gluhan, a u ulozi kamerijera Nika Josip Pepo Kerschbaum.

Ulaz je besplatan s humanitarnim karakterom. Dobrovoljni prilozi prikupljat će se za teško oboljelu djevojčicu iz Župe dubrovačke.

DPP

abitus

dzf2018

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250