Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 15:10

Pogledajte luksuznu vilu s bazenom gradskog vijećnika HDZ-a Iva Lučića koju iznajmljuje dok koristi gradski stan

Piše:
Pogledajte luksuznu vilu s bazenom gradskog vijećnika HDZ-a Iva Lučića koju iznajmljuje dok koristi gradski stan Foto: novasol.hr

Pozivajući stanare iz socijalne zgrade u Mokošici da unatoč nalozima koje su dobili od strane grada ne napuštaju stanove sve dok gradski vijećnik HDZ-a koji ima svoje nekretnine stanuje u gradskom stanu, bivši gradonačelnik Andro Vlahušić zaintrigirao je javnost. I dok Vlahušić nije želio otkriti o kojem se vijećniku radi, portal Dubrovnikpress.hr neslužbeno doznaje kako je riječ o HDZ-ovu gradskom vijećniku Ivu Lučiću zvanom Minđuha.

Hoće li gradski vijećnik HDZ-a Ivo Lučić koji koristi gradski gradski stan iz njega iseliti, redakcija portala Dubrovnikpress.hr pokušala je doznati i u gradskoj upravi, no odgovora na upit još nema. Dubrovnikpress.hr pokušao je kontaktirati i gradskog vijećnika Iva Lučića, ali zasad on ne uzvraća pozive.


ilucic vijeceGradski vijećnik HDZ-a Ivo Lučić Minđuha

Gradski stan Lučiću je navodno dodijeljen kao bivšem branitelju. Inače, u Lučićevu rodnom Mrčevu, koje pripada području Grada Dubrovnika, on je uredio luksuzunu vilu s bazenom koju iznajmljuje turistima, a o tome je čak svojedobno izišla i reportaža u jednoj dnevnoj novini. Lučić svoju vilu oglašava na stranicama novasol.hr, s oglasa su preuzete i fotografije, a sve ih možete vidjeti OVDJE.

Zasad nije poznato je li Lučić među korisnicima gradskih stanova koji su dobili nalog za iseljenje iz gradskog stana u roku od osam dana. Revizjiom je uključeno 56 stanova u gradskom vlasništvu, a u 34 slučaja je utvrđeno kako korisnici nemaju pravo na smještaj u gardskim stanovima.