Nedjelja, 28 Svibanj 2023 11:16

Župan Dobroslavić u Primorju istaknuo kako se očekuje priprema dokumentacije za autocestu od Metkovića do Osojnika

Župan Nikola Dobroslavić Župan Nikola Dobroslavić Foto: Mihael Barišić / CROPIX

Bili smo u pepelu 1992. godine, to mi stariji svjedočimo, mlađi možda dijelom, a prije toga smo bili okupirani nekoliko mjeseci, ali zahvaljujući našim braniteljima i dolaskom naših proslavljenih postrojbi mogli smo osloboditi ovo područje. - kazao je na svečanoj sjednici uz Dan Općine Dubrovačko primorje župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić, koji je i sam bio načelnik te općine.

- Dubrovačko primorje je uspješna i dobro vođena općina. Mi u Županiji to gledamo s blagonaklonošću i pomažemo koliko možemo, tu je naša razvojna agencija DUNEA zadužena za europske fondove, posebno nam je drago da u našim projektima i Primorju i u cijeloj Županiji imamo veliku potporu Vlade Republike Hrvatske, bez toga bi išlo sporije. - kazao je župan Dobroslavić koji je istaknuo kako se očekuje priprema projekta izgradnje autoceste od čvora Metković do Osojnika, ali i druge cestovne projekte da bi zaključio:

- Želimo da svi imaju brze prometnice, a uvjereni smo da cijela naša Županija, ali i Općina Dubrovačko primorje imaju svijetlu budućnost. - kazao je Dobroslavić.

dm