Srijeda, 14 Veljača 2018 19:03

Primitivizam na svadbi HDZ-ova gradskog vijećnika Pera Milkovića

Piše:

Most Dubrovnik ili kako ga HDZ-ovci zovu Most doktora Franja Tuđmana u subotu je nakratko bio zatvoren. No, ne nije puhala bura. Odvijanje prometa preko mosta na neko je vrijeme bilo onemogućeno zbog primitivnog „performansa“ uzvanika na svadbi HDZ-ova gradskog vijećnika Pera Milkovića. Svoje divljaštvo ovjekovječili su i video klipom kojeg je javno objavio njegov stranački kolega Ivo Matušić na svom Facebook profilu, a kojeg možete pogledati u privitku ili OVDJE.

Nije poznato jesu li uzvanici na Milkovićevoj svadbi, među kojima ima i članova mladeži HDZ-a bili u alkoholiziranom stanju za vrijeme izvođenja ovog njihovog „performansa“, ali dok su pjevali mladoženji „Lijepo ime Pero”, a ostali svatovi stajali na mostu trubeći, vozači koji s tom svadbom nisu imali nikakve veze nisu mogli nastaviti vožnju, a sve je začinjeno i paljenjem bengalki.

Pjevali su i „Lijepo ime Mato”, možda gradonačelniku Matu Frankoviću koji je također bio uzvanik na Milkovićevoj svadbi, a o čemu su izvjestili dubrovački HDZ-ovi bilteni. Posebnu pozornost vjenčanju gradskog vijećnika Pera Milkovića, naslovom i videom sa svadbe kako Franković „rastura“ lijericu dao je jedan HDZ-ov bilten čiji se novinari jako trude što više zavući u gradonačelnikov anus, još dublje nego u Vlahušićev iz kojeg su donedavno virili, dok im je video divljanja uzvanika i HDZ-ove mladeži na mostu doktora Franja Tuđmana očito eto „promakao“.

A gradonačelnik, ukoliko je u trenutku dok mu je mladež klicala na mostu, bio u toj povorci, trebao bi se zapitati kakvu su poruku poslali dubrovačkoj javnosti. Zaustavljanje prometa, posebno na ovako osjetljivom mjestu kao što je most, te paljenje bengalki ne može se opravdati veseljem, vesele se i žene i drugi ljudi, ali ne čine ovakve „performanse“. No, nekima je eto dozvoljeno sve, pa čak i kad trebaju zadovoljiti ovakve primitivne nagone. Još se jednom pokazalo kako se s odgovarajućom stranačkom iskaznicom u džepu sve može.

Video sadržaj

{mp4}29618{/mp4}