Četvrtak, 02 Prosinac 2021 03:51

Došlo je vrijeme i za novi izazov – Juzni.hr

Nedavno je prošlo deset godina otkako je pokrenut portal Dubrovnikpress i nekako je prirodno nastupilo vrijeme da se redakcija okuša i u novim izazovima. Verbum publicum, nakladnik portala Dubrovnikpress.hr, tako je nedavno, točnije 1. listopada krenuo i s eksperimentalnom fazom portala Južni na adresi www.juzni.hr.

Zašto smo uz Dubrovnikpress pokrenuli i Južni? Pokrenuli smo ga jer smatramo da je na području Dubrovačko – neretvanske županije jednostavno nedostajao novi medij koji bi ravnomjerno i ravnopravno pratio cijelo područje Županije. Stoga je pokretanjem Južnog naša namjera bila omogućiti i vama, čitateljima Dubrovnikpressa, da uz šire dubrovačko područje, kojim se na Dubrovnikpressu najviše bavimo, budete na taj način informirani i o najvažnijim temama iz cijele Županije dubrovačko – neretvanske kroz autorske tekstove i kvalitetne fotografije.

Iako je na portalu Južni najveća pozornost usmjerena na područje Dubrovačko – neretvanske županije, ne nedostaje ni dnevnopolitičkih i drugih tema iz Hrvatske i svijeta kao ni novinarskih osvrta, komentara i političkih analiza.

Dio vas već redovno posjećuje Južni, portal je zaživio i u drugim dijelovima Županije pa možemo s ponosom reći da smo uspjeli pokrenuti još jedan relevantan medij.

Redakcija Dubrovnikpress.hr & Juzni.hr

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019